Lige nu er det absolut højsæson for danske jordbær, og vi kan vidst godt blive enige om at det er de danske jordbær der smager bedst. Allerbedst når de er helt nyplukket fra haven eller hos avleren. Vi har et højbed i haven med jordbær, men desværre ser det ikke ud til at de giver den store høst i år :(, men så er det godt at man både kan købe dem i butikkerner eller ved en af vejboderne 🙂
Simpelthen verdens nemmeste jordbærdessert…
forleden lavede jeg verdens nemmeste jordbærdessert. Ikke noget raketvidenskab, og måske kender I den allerede, men vil bare lige dele den med jer, hvis I ikke kender den.
Opskriften minder rigtig meget om denne her, som jeg lavede sidste sommer – tænker at en kombi af de to også kunne være ret lækker 😉
Vi får faktisk ikke ret tit dessert, med mindre vi har gæster. Og det er da egentlig en stor fejltagelse – BIG MISTAKE!!!!!!
Vi fik ofte “ættema” da jeg var barn…
I mit barndomshjem fik vi ofte “ættema” (sønderjysk for eftermad = dessert). Det var ofte hjemmelavet frugtgrød med mælk i hverdagen, og i weekenderne kunne det godt være is, fløderand med jordbærsovs eller frugt på dåse med råcreme – mums!
Nå, men tilbage til desserten, som altså er et hit hos alle, store som små 🙂
Jordbærdessert med flødeboller
Ingredienser
- 100 gram knuste makroner
- 9 flødeboller
- 2,5 dl piskefløde
- 2,5 dl creme fraiche
- 2 tsk vaniliesukker
- 1 spsk flormelis
- 1 bakke friske danske jordbær
Ingen kommentarer