Bagværk

Weekendens hurtigste kage…

Så er weekend-kagen bagt på kun en halv time… Den er bare så lækker, og så er den fedtfattig :o), men det bliver den ikke ringere af!

I får da lige opskriften, så kan I jo selv vudere…

Kage:

250 g. sukker

2 æg

½ dl. oliemargarine

225 g. hvedemel

3 tsk. vaniljesukker

3 spsk. kakao

2 tsk. bagepulver

2 dl. skummet- el. minimælk

Glasur:

1 tsk. oliemargarine

2 tsk. vaniljesukker

1½ spsk. kakao

50 g. kokosmel

½ dl. stærk kaffe

250 g. flourmelis.

Kage:

1. Sæt ovnen på 180 g.

2. Pisk sukker og æg skummende

3. Rør oliemargarine i æggeskummet.

4. Bland mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver i æggeskummet, sammen med mælken.

5. kom dejen i en bradepande (ca. 20 x 30 cm) beklædt med bagepapir.

6 . Bag kagen i ca. 20 min.

Glasur.

Rør alle ingredienserne til glasuren sammen i en skål og smør den på kagen, mens den stadig er lun.
God weekend til jer alle derude. For vores vedkommende står den på loppemarked (eller for mig…), masser af bagværk, samt Casper´s fødselsdag som skal holdes både søndag og mandag, hvor han fylder 6 år ( Det er faktisk ret stort i den alder :o) ).
10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Anonym

  hallo mega nice kage der, mig og homies lavede den lige og sugede en god bong imens, top dollar recipe ! ;D

 • Anonym

  hallo mega nice kage der, mig og homies lavede den lige og sugede en god bong imens, top dollar recipe ! ;D

 • Anonym

  hallo mega nice kage der, mig og homies lavede den lige og sugede en god bong imens, top dollar recipe ! ;D

 • Anonym

  hallo mega nice kage der, mig og homies lavede den lige og sugede en god bong imens, top dollar recipe ! ;D

 • Anonym

  hallo mega nice kage der, mig og homies lavede den lige og sugede en god bong imens, top dollar recipe ! ;D

 • Anonym

  Jeg har lige prøvet at lave den med halv mængde sukker, synes 250g er lige i overkanten, så hellere mere fedtstof i, da sukkeret forbrændes før fedtet. Dejen klumpede lidt da jeg kom mælken i. Den smager godt, nem og overskuelig opskrift!

 • Anonym

  Jeg har lige prøvet at lave den med halv mængde sukker, synes 250g er lige i overkanten, så hellere mere fedtstof i, da sukkeret forbrændes før fedtet. Dejen klumpede lidt da jeg kom mælken i. Den smager godt, nem og overskuelig opskrift!

 • Anonym

  Jeg har lige prøvet at lave den med halv mængde sukker, synes 250g er lige i overkanten, så hellere mere fedtstof i, da sukkeret forbrændes før fedtet. Dejen klumpede lidt da jeg kom mælken i. Den smager godt, nem og overskuelig opskrift!

 • Anonym

  Jeg har lige prøvet at lave den med halv mængde sukker, synes 250g er lige i overkanten, så hellere mere fedtstof i, da sukkeret forbrændes før fedtet. Dejen klumpede lidt da jeg kom mælken i. Den smager godt, nem og overskuelig opskrift!

 • Anonym

  Jeg har lige prøvet at lave den med halv mængde sukker, synes 250g er lige i overkanten, så hellere mere fedtstof i, da sukkeret forbrændes før fedtet. Dejen klumpede lidt da jeg kom mælken i. Den smager godt, nem og overskuelig opskrift!

Læg en besked

Lignende indlæg