Alt det andet...

Weekendsysler.

Lige nu er stuen blevet indvaderet af 4 unger, der hygger med at bygge hule under spisebordet og sofabordet. Dejligt at hører at de hygger sig :o) Så jeg og hunden er blevet henvist til køkkenet, og det kunne jeg jo lige så godt udnytte. Så jeg har fået lavet en hel stak hjerter i forsk. størrelse i selvhærdende ler. Nogle med tekst og andre uden. Nu skal de bare tørre, inden der skal bånd og perler på. Tanken var nemlig at jeg vil prøve at sælge dem. Om det lige bliver på Trendsales ved jeg ikke, men vil helt sikkert have en lille kurv til stå hos min mor, som har en lille rullestue, hvor hun ruller duge og sengetøj for andre. (har ikke lige et billede, da kameraet er løbet tør for strøm…)
I formiddags gik vi alle en tur ned i byen, da der skulle være noget blomstermarked, men fandt ikke rigtig noget, der fristede, så jeg købte 3 poser blomsterfrø i Brugsen, så nu må jeg selv igang.
I aften skal manden til fødselsdag hos en kollega, så børnene og jeg er selv hjemme. Håber på at kunne putte dem tidlig, og så står den på et fodbad, det nye Boligliv og en stor kop kakao :o)

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg