Go Back

Konfektbund

Ingredienser
  

200 g smør

    200 g lyst rørsukker

      200 g god mørk chokolade, 70 %

        6 æg, str. M/L

          50 g hasselnødder

            Sådan gør du
             

            Smør, sukker og mørk chokolade smeltes i en tykbundet gryde eller over et vandbad indtil sukkeret er helt opløst.

              Hæld chokolademassen op i en skål og pisk et æg ad gangen i chokolademassen.

                Pisk godt mellem hvert æg.

                  Hak hasselnødderne mellemgroft og vend dem i dejen.

                    Hæld dejen op i en springform på 24 cm i diameter, beklædt med bagepapir i bunden, og bag konfektbunden ved 180 grader i ca. 30-45 min.

                      Lad bunden køle helt af inden den befries fra formen.

                        Rengør springformen og beklæd kanten med kageplast.

                          Kom bunden ned i springformen.