Udskriv

Straccittela mousse

Antal: 8 personer

Ingredienser

200 g god hvid chokolade, hakket

    100 g 85 % mørk chokolade, hakket.

      3 spsk. (45 ml) rom

        3 dl piskefløde

          4 dl. Skyr

            3 blade husblas

              Sådan gør du

              Kom husblas i koldt vand i min. 10 min.

                Smelt den hakkede hvide chokolade, tilsæt rom, og rør det til en glat pasta. Tilsæt lidt varmt vand, hvis pastaen er for stiv.

                  Vrid husblasen fri for vand og kom den direkte i chokoladen, rør godt rundt til den er opløst. Lad den køle lidt af.

                    Pisk fløden i en anden skål, og tilsæt skyr.

                      Fold den hvide chokolade creme i fløden, men pas på at chokoladen ikke er for varm.

                        Fold den mørke, hakkede chokolade i.

                          Kom moussen på den afkølede bund, og stil den i fryseren i min. 1 time eller på køl i min. 3 timer, til den er helt stiv.