Udskriv

Daimmuffins

Antal: 15 stk

Ingredienser

  • 100 gram Oliemargarine
  • 100 gram sukker
  • 2 tsk vanijesukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 200 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk. kakao
  • pk dobbelt Daim
  • 100 gram friske ribs

Sådan gør du

Pisk oliemargarinen med sukker og vaniljesukker, med en elpisker eller røremaskine.

    Pisk det luftigt og pisk derefter de to æg i et ad gangen.

      Bland hvedemel, bagepulver og kakao sammen.

        Kom mælken i dejen sammen med sigtet hvedemel, bagepulver og kakao, og vend det hele sammen med en dejskraber.

          Frigør ribsene fra stilkene, og rengør dem forsigtigt.

            Vend forsigtigt ribsene med en spsk. hvedemel i en skål

              Daim hakkes groft og tilsættes til sidst, sammen med ribsene.

                Fordel nu Daim-dejen i 15 muffinsforme, men fyld dem ikke længere op end 3/4.

                  Bag de lækre Daim muffins ved 200 grader, hvor de skal have cirka 18-20 minutter.

                    Stik en strikkepind i en muffin for at tjekke at de færdige, og der ikke hænger dej ved pinden.

                      Lad de nybagte muffins med Daim køle lidt af, og spis dem friske

                        Pynt evt. kagerne med hakket Daim og ribs.