Æblemazariner
- 350 g. groftrevet marcipan
- 350 g. sukker
- 350 g. blødt smør
- 6 æg
- 210 g. hvedemel
- 4 æbler skrællet og i små tern.
- 4 spsk. sukker
- 4 tsk. kanel
- 35 mandler
- 30 Muffinsforme
Pisk marcipan, sukker og smør godt sammen.
Pisk æggene i et ad gangen, og rør godt sammen.
Kom melet i, og rør godt rundt, så der ikke er nogen klumper.
Bland sukker og kanel sammen (de 4 spsk. og 4 tsk.)Vend æblerne i kanelsukker blandingen.
Fyld dejen i muffinsformene, ca. 2/3 op.
Fordel æblerne ovenpå dejen, og tryk dem let ned.
Top muffinsene med de hakkede mandler.
Bages ved 190 gr. i ca. 20 min.
Lad kagerne afkøle helt inden servering.