Go Back

Æblemazariner

Antal 30 stk

Ingredienser
  

  • 350 g. groftrevet marcipan
  • 350 g. sukker
  • 350 g. blødt smør
  • 6 æg
  • 210 g. hvedemel
  • 4 æbler skrællet og i små tern.
  • 4 spsk. sukker
  • 4 tsk. kanel
  • 35 mandler
  • 30 Muffinsforme

Sådan gør du
 

Pisk marcipan, sukker og smør godt sammen.

    Pisk æggene i et ad gangen, og rør godt sammen.

      Kom melet i, og rør godt rundt, så der ikke er nogen klumper.

        Bland sukker og kanel sammen (de 4 spsk. og 4 tsk.)Vend æblerne i kanelsukker blandingen.

          Hak mandlerne groft.

            Fyld dejen i muffinsformene, ca. 2/3 op.

              Fordel æblerne ovenpå dejen, og tryk dem let ned.

                Top muffinsene med de hakkede mandler.

                  Bages ved 190 gr. i ca. 20 min.

                    Lad kagerne afkøle helt inden servering.