Bagværk Opskrifter

Hjemmebagt vs. bagerens…?

Søndag morgen får vi ofte hjemmebagte boller, i stedet for bagerens rundstykker.
Det er der flere grunde til:
1. Hjemmebagte boller smager bare bedre!
2. Bagerens rundstykker koster efterhånden “spidsen af en jetjager”
3. Jeg synes ikke der er noget ordentlig næring i bageres rundstykker.
(ungerne kan nemt spise 3 stk. hver, det kan de ikke af de hjemmebagte)
4. Jeg synes det er super hyggeligt at bage : )
Jeg har prøvet en del forskellige opskrifter på koldt hævede boller,
men her til morgen prøvede jeg Mette opskrift.
Fulgte den dog ikke helt, da jeg ikke havde hvedeklid, 
så i stedet for kom jeg noget fiberblanding i, samt noget grahamsmel.
Mums! de blev lækre…

God søndag derude.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

  • Merete

    Uhmm… ser lækkert ud

  • Merete

    Uhmm… ser lækkert ud

  • Merete

    Uhmm… ser lækkert ud

  • Merete

    Uhmm… ser lækkert ud

  • Merete

    Uhmm… ser lækkert ud

  • Marina

    Ja Burgerboller skal man lave selv (også selvom det tager tid, men så er resten jo til gengæld nemt) for de købte er ikke andet end luft.

  • Marina

    Ja Burgerboller skal man lave selv (også selvom det tager tid, men så er resten jo til gengæld nemt) for de købte er ikke andet end luft.

  • Marina

    Ja Burgerboller skal man lave selv (også selvom det tager tid, men så er resten jo til gengæld nemt) for de købte er ikke andet end luft.

  • Marina

    Ja Burgerboller skal man lave selv (også selvom det tager tid, men så er resten jo til gengæld nemt) for de købte er ikke andet end luft.

  • Marina

    Ja Burgerboller skal man lave selv (også selvom det tager tid, men så er resten jo til gengæld nemt) for de købte er ikke andet end luft.

Læg en besked

Lignende indlæg