… uden påskeæg.
Så nu er der blevet produceret påskeæg til den store guldmedalje,
og hele 5 forskellige slags.
De stribede er ren marcipan og mørk chokolade,
pyntet med striber af hvid chokolade.
Jeg har brugt Odense ren marcipan,
og deres blokchokolade til at overtrække æggene med.
Det er dejligt nemt at arbejde med.
De hvide med frysetørret hindbær på er ren marcipan.
Rigtig god påske til jer alle.
Kh. Lena
Dette indlæg er sponsoreret, men billeder og ord er mine egne
10 Kommentarer
Ulla
Sikke flotte og lækre påskeæg!! Måske spørger jeg dumt, men hvordan laver du så ren en overflade med den mørke chokolade?
Ulla
Sikke flotte og lækre påskeæg!! Måske spørger jeg dumt, men hvordan laver du så ren en overflade med den mørke chokolade?
Ulla
Sikke flotte og lækre påskeæg!! Måske spørger jeg dumt, men hvordan laver du så ren en overflade med den mørke chokolade?
Ulla
Sikke flotte og lækre påskeæg!! Måske spørger jeg dumt, men hvordan laver du så ren en overflade med den mørke chokolade?
Ulla
Sikke flotte og lækre påskeæg!! Måske spørger jeg dumt, men hvordan laver du så ren en overflade med den mørke chokolade?
Velkommen til Lonni´s Verden
De lyder for fristende.
Har lagt mig til som fast læser.
God dag til dig.
Klem Lonni
Velkommen til Lonni´s Verden
De lyder for fristende.
Har lagt mig til som fast læser.
God dag til dig.
Klem Lonni
Velkommen til Lonni´s Verden
De lyder for fristende.
Har lagt mig til som fast læser.
God dag til dig.
Klem Lonni
Velkommen til Lonni´s Verden
De lyder for fristende.
Har lagt mig til som fast læser.
God dag til dig.
Klem Lonni
Velkommen til Lonni´s Verden
De lyder for fristende.
Har lagt mig til som fast læser.
God dag til dig.
Klem Lonni