Annonce for Good Good
Efteråret er over os og det betyder tid til indendørs hygge.
Og hvad er mere hyggeligt end at sidde indenfor med starinlyset tændt, mens regnen pisker mod ruden og bladene flyver af træerne. Selv om jeg elsker de lyse tider, så kan efteråret altså også noget.
Hyggetid med belgiske vafler uden sukker.
Til hyggen kunne du fx. servere disse belgiske vafler uden sukker, med årstiden frugter, samt min ynglings chokolade creme “Choco Hazel” fra Good Good.
De belgiske vafler smager bedst helt nybagte, men de kan også sagtens lunes på en rist i ovnen, hvis du har lavet dem i forvejen.
Til vaflerne har jeg brugt “Sweet like sugar” fra Good Good, for at give vaflerne lidt sødme.
“Sweet like sugar” er et sukkererstatningsprodukt, som du kan udskifte med alm. rafineret sukker i dine dine ynglings opskrifter. Produktet er baseret på erythritol og stevia.
Ingredienser
- 4 dl. hvedemel
- 3 ½ dl. mælk
- 2 æg
- 2 spsk. flydende margarine
- 3 spsk. "Sweet like sugar" (45 ml.)
- 1½ tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt.
Instruktioner
- Pisk mælk og mel godt sammen
- Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det hele godt sammen.
- Varm vaffeljernet godt op.
- Kom dejen i maskinen og bag vaflerne til de er gylden brune.
- Servere dem evt. med Choko Hazel fra GoodGood og årstiden frugter.
Ingen kommentarer