Bagværk

Grønne hvidløgsflütes

 Jeg har bagte disse lækre flütes, som vi havde med i sommerhuset, de er perfekte til et stykke kød på grillen, og et iskoldt glas hvidvin…
Opskriften:
Smuldre gæren ned i en skål. Blend rucolaen/spinaten med 2 dl. vand i en foodprocesser. Varm resten af vandet i en gryde, til det er fingrevarmt (37gr.). Hæld lidt af det lune vand over gæren og rør, til gæren er opløst.
Tilsæt resten af vandet, rucolavandet, pillede og pressede hvidløgsfed (faktisk vil jeg komme et par fed mere i næste gang), olivenolie, salt og det meste af melet, gem lidt, til brødene skal slås op. ælt dejen grundigt, til den slipper skålens sider.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den smidig med tilsætning af det resterende mel. Del dejen i 4 stykker. form stykkerne til lange brød og læg dem på en bageplade baklædt med bagepapir. Lad brødene hæve utildækket i ca. 30 min.
Snit brødene på skrå med en skarp kniv.
Bag brødene midt i ovnen ved 250 gr. i ca 15 min.
Lad brødene køle af på en rist.
Velbekom :o)
15 Kommentarer

15 Kommentarer

 • Lise

  Det er bare super spændende at følge med i dine sysler.. Bliver super inspireret.. Var ine på dit link til brumlebi og huggede lige nogle ideer fra nogle af hendes kreationer, nu da jeg havde smugkigget..

 • Lise

  Det er bare super spændende at følge med i dine sysler.. Bliver super inspireret.. Var ine på dit link til brumlebi og huggede lige nogle ideer fra nogle af hendes kreationer, nu da jeg havde smugkigget..

 • Lise

  Det er bare super spændende at følge med i dine sysler.. Bliver super inspireret.. Var ine på dit link til brumlebi og huggede lige nogle ideer fra nogle af hendes kreationer, nu da jeg havde smugkigget..

 • Lise

  Det er bare super spændende at følge med i dine sysler.. Bliver super inspireret.. Var ine på dit link til brumlebi og huggede lige nogle ideer fra nogle af hendes kreationer, nu da jeg havde smugkigget..

 • Lise

  Det er bare super spændende at følge med i dine sysler.. Bliver super inspireret.. Var ine på dit link til brumlebi og huggede lige nogle ideer fra nogle af hendes kreationer, nu da jeg havde smugkigget..

 • Binemor

  …og de smagte fantastisk!

 • Binemor

  …og de smagte fantastisk!

 • Binemor

  …og de smagte fantastisk!

 • Binemor

  …og de smagte fantastisk!

 • Binemor

  …og de smagte fantastisk!

 • Malene

  Tak for kommentaren hos mig – så fandt jeg vej hertil.
  De der flutes ser altså bare for lækre ud. De må prøves en dag. Tak for opskriften!

 • Malene

  Tak for kommentaren hos mig – så fandt jeg vej hertil.
  De der flutes ser altså bare for lækre ud. De må prøves en dag. Tak for opskriften!

 • Malene

  Tak for kommentaren hos mig – så fandt jeg vej hertil.
  De der flutes ser altså bare for lækre ud. De må prøves en dag. Tak for opskriften!

 • Malene

  Tak for kommentaren hos mig – så fandt jeg vej hertil.
  De der flutes ser altså bare for lækre ud. De må prøves en dag. Tak for opskriften!

 • Malene

  Tak for kommentaren hos mig – så fandt jeg vej hertil.
  De der flutes ser altså bare for lækre ud. De må prøves en dag. Tak for opskriften!

Læg en besked