Mærkedage Papir og tapet...

Indbydelsen til min 40 års fødselsdag…

 
Før jeg kan holde en ordentlig fødselsdagsfest, skal der jo inviteres nogle folk.
Så alle dem som jeg gerne vil have med til min fødselsdag, har fået en invitation.
 
Og i princippet, kunne jeg jo sagtens lave en fin indbydelse, på computeren, printe den ud og sende den til gæsterne.
Men helt ærligt, så synes jeg det var lidt kedeligt.
Så jeg tænkte: Hvorfor ikke starten festen den dag indbydelsen lander i postkassen?

 
Og som sagt så gjort… 🙂
 
Klik på videoen og se hvordan indbydelsen kom til at se ud 😉
(husk lyd 😉 )
 
 
* hi hi hi* kunne I lide den?
 
Jeg synes det blev til en festlig og anderledes indbydelse, og jeg ved at der var nogle som blev overrasket over indholdet 😉
 
Og hermed er festforberedelserne gået i gang for alvor…
 
#lwnfyrreårsfest
10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Line Jepsen

  Vi har altid fået nyt tøj til at ta på juleaften, så vi gør også noget ekstra ud af det. Da jeg var mindre spiste vi altid hveder hos min morfar, som var bager. Nu forsøger jeg at føre den tradition videre, i år skal vi dog først spise hveder i dag. Og det føles faktisk lidt mærkeligt at det ikke er på dagen hvor vi plejer. Det lyder til af i også har nogle hyggelige traditioner som familien sætter pris på. Det er skønt

 • Line Jepsen

  Vi har altid fået nyt tøj til at ta på juleaften, så vi gør også noget ekstra ud af det. Da jeg var mindre spiste vi altid hveder hos min morfar, som var bager. Nu forsøger jeg at føre den tradition videre, i år skal vi dog først spise hveder i dag. Og det føles faktisk lidt mærkeligt at det ikke er på dagen hvor vi plejer. Det lyder til af i også har nogle hyggelige traditioner som familien sætter pris på. Det er skønt

 • Line Jepsen

  Vi har altid fået nyt tøj til at ta på juleaften, så vi gør også noget ekstra ud af det. Da jeg var mindre spiste vi altid hveder hos min morfar, som var bager. Nu forsøger jeg at føre den tradition videre, i år skal vi dog først spise hveder i dag. Og det føles faktisk lidt mærkeligt at det ikke er på dagen hvor vi plejer. Det lyder til af i også har nogle hyggelige traditioner som familien sætter pris på. Det er skønt

 • Line Jepsen

  Vi har altid fået nyt tøj til at ta på juleaften, så vi gør også noget ekstra ud af det. Da jeg var mindre spiste vi altid hveder hos min morfar, som var bager. Nu forsøger jeg at føre den tradition videre, i år skal vi dog først spise hveder i dag. Og det føles faktisk lidt mærkeligt at det ikke er på dagen hvor vi plejer. Det lyder til af i også har nogle hyggelige traditioner som familien sætter pris på. Det er skønt

 • Line Jepsen

  Vi har altid fået nyt tøj til at ta på juleaften, så vi gør også noget ekstra ud af det. Da jeg var mindre spiste vi altid hveder hos min morfar, som var bager. Nu forsøger jeg at føre den tradition videre, i år skal vi dog først spise hveder i dag. Og det føles faktisk lidt mærkeligt at det ikke er på dagen hvor vi plejer. Det lyder til af i også har nogle hyggelige traditioner som familien sætter pris på. Det er skønt

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Det er godt nok den fineste invitationen jeg længe har set! ❤

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Det er godt nok den fineste invitationen jeg længe har set! ❤

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Det er godt nok den fineste invitationen jeg længe har set! ❤

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Det er godt nok den fineste invitationen jeg længe har set! ❤

 • Agnethe Vinther Thorsen

  Det er godt nok den fineste invitationen jeg længe har set! ❤

Læg en besked

Lignende indlæg