Bagværk By Warberg

Karameltærte med kiks og peanuts…

Karameltærte med kiks og peanuts...Opskrift

Mandag igen, og det bliver en god en af slagsen. I aften starter kreaklubben nemlig op igen, og det er bare så hyggeligt. Næste gang kommer min mor vidst med, det glæder jeg mig til.

Weekenden har faktisk også været rigtig god 🙂 Lørdag formiddag gik med at få ordnet div. indkøb til denne her uge, og så fik jeg bagt denne her kage inden den senere stod på venindehygge, samt koncert med Rocazzino – Kan I huske dem? Shit det var sjovt, vi fik både danset og skrålet med alle de kendte sange fra 80´erne 🙂

Tilbage til kagen

En karameltærte med kiks og peanuts…

Jeg ville ønske at jeg kunne skrive at opskriften er min, men det er den ikke. Til gengæld kan I finde opskriften her.

Tærten er meget sød, men også lækker, og kræver en god kop kaffe eller et stort glas mælk, som min datter sagde 🙂

Karameltærte med kiks og peanuts...Opskrift

Søndag var vi som en del andre til efterskolernes dag. Selv om det er 2 år til at Casper skal afsted på efterskole, så skal beslutningen tages nu, og han blev også skrevet op på deres venteliste. Så nu skal vi bare lige finde ud af om vi skal ud og se flere, for vi får først besked til september ’19 om han er optaget. Men det var fedt at komme ud og se den skole som han har snakket om i længe.

Da skolen ikke ligger lige “rundt om hjørnet”, men tæt på min veninde, så aflevere vi pigerne der mens vi var på ude på efterskolen og efterfølgende var der tid til snak og hygge med hende <3

Håber også I har haft en skøn weekend 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg