Jeg er ikke bleg for at prøve nogle nye opskrifter af ind imellem,
eller prøve mig frem med noget nyt.
Denne her kyllingelasagne er ny, og alle i familien synes den smagte godt,
så det er bestemt ikke sidste gang jeg laver den…
Til 4 pers.
450g Danpo hakket kylling
1 stort løg
2 fed hvidløg
300 g squash
300 g gulerødder
250 g spinat
2 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater (400 g)
1,5 dl bouillon (af terning rørt med vand)
Salt og friskkværnet peber
2 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. paprika
500 ml færdig hvid sauce (Bechamel eller Mornay-sauce)
1 pakke lasagneplader
250 g revet mozzarella
Rens alle grøntsagerne. Hak løg og hvidløg. Riv squash og gulerødder på et rivejern.
Svits løg i olie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kylilngekødet og brun det.
Tilsæt squash, gulerødder, hakkede tomater og rør godt.
Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillonterning sammen med krydderier og lad det koge op.
Skru ned for varmen og lad det småsimre i 20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Læg hvid sauce, lasagneplader, friske spinatblade og kødsauce lagvis i et ovnfast fad.
Start og afslut med et lag kødsovs og fordel til sidst hvid sauce over. Drys med revet ost.
Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 180° i 40 minutter til osten er fint gylden.
Ingen kommentarer