Boligen Interiør Ønsker...

Lækre nyheder….

I har måske allerede set disse lækre nyheder fra Kähler,
men jeg vil nu alligevel have lov til at vise jer nogle af mine favoritter.
 
 
Jeg har endnu ikke nogle af Kählers lyshuse, men de her små huse,
de skal helt sikkert flytte ind hos os.
 Og især nu når den mørke tid er på vej 🙂
 

 
Julekuglerne fås i flere farver, men den grønne er simpelthen så smuk.
 Og tænker de ville være flotte på en lærkegren 🙂
 


Vaser kan man jo bruge året rundt, og faktisk synes jeg at jeg mangler nogle nye, så disser kommer helt sikkert på ønskesedlen til jul, hvis jeg kan vente så længe 😉
 
Har I mon nogle favoritter blandt alt det nye?

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

Læg en besked

Lignende indlæg