Jeg ved ikke noget mere kedeligt, end et stykke rugbrød i madpakken,
og bager derfor ofte andre ting, som alternativ til dette.
Godt nok er disse skinkeboller nok ikke helt lige så sunde som rugbrødet, og hva´ så?
Sammen med en masse grøntsager, som jeg slet ikke kan undvære, så er det fint for mig 🙂
Som lovet på IG så skal I ikke snydes for opskriften, for de er virkelig lækre.
20 stk.
1½ pk. gær
4 dl. mælk
ca. 1 dl. speltblanding (andre kerner kan helt sikkert også bruges)
160 g. flydende margarine.
2 tsk. salt
2 æg
1 pk. skinke i tern
ca. 100 g. fuldkornshvedemel (eller mere, alt efter hvor grove man ønsker dem)
600-700 g. hvedemel.
Lun mælken og smuldr gæren heri. Kom de øvrige ingredienser i, på nær hvedemelet.
Kom hvedemelet i til sidst, lidt af gangen, og ælt dejen godt indtil den er blød og smidig.
Form 20 boller, kom dem på en bageplade og lad dem hæve 30 min.
Pensel bollerne med æg, og bag dem 12-15 min ved 220 gr.
Velbekom.
Ingen kommentarer
Boldreels kreative hjørne
selvom den er nem, så er den super elegant til dig.. flot
Boldreels kreative hjørne
selvom den er nem, så er den super elegant til dig.. flot
Boldreels kreative hjørne
selvom den er nem, så er den super elegant til dig.. flot
Boldreels kreative hjørne
selvom den er nem, så er den super elegant til dig.. flot
Boldreels kreative hjørne
selvom den er nem, så er den super elegant til dig.. flot
Lise
Fedt du får spyttet så mange ting ud af maskinen til dig selv.
Lise
Fedt du får spyttet så mange ting ud af maskinen til dig selv.
Lise
Fedt du får spyttet så mange ting ud af maskinen til dig selv.
Lise
Fedt du får spyttet så mange ting ud af maskinen til dig selv.
Lise
Fedt du får spyttet så mange ting ud af maskinen til dig selv.