By Warberg Børnetøj DIY Sy Toppe

Sy selv en super simpel sommertop….

Sy selv en super simpel sommertop

Let-syet simpel sommertop

Det er efterhånden længe siden at jeg har syet noget til mig selv. Men lige før sommerferien kom jeg i gang igen. Jeg havde set flere skønne sommertoppe på nettet som jeg var ret vilde med. Men som ofte før, var jeg ikke fuldstændig vild med prisen…

Så “sønderjyden” i mig, tænkte at sådan en må jeg da selv kunne sy… Nu havde jeg så faktisk alligevel købt mig en af denne slags toppe (den var ikke særlig dyr 😉 ). Så den blev brugt til at lave et mønster efter. Og så gik efter jagten på noget fint stof. Jeg endte med at købe lidt forskelligt ved Fabricroad.dk, hvor priserne var super gode, og et enkelt restestykke var stort nok til en top – Perfekt!

Sommertoppen er super nem at sy – så det er blevet til flere hen over sommeren… 🙂

Sy selv en super simpel sommertop

På denne her sommertop, har jeg sat løbegangen 3 cm. længere nede end på Sofie´s herunder, og de andre jeg har lavet, for ligesom at få en lidt højere hals på. Synes det fungere rigtig godt 🙂

Og ja, som I kan se herunder, kunne jeg ikke dy mig for at lave en til Sofie af det sidste stykke stof, og hun er jublende lykkelig for den. Her brugte jeg bare en af hendes t-shirt og tegnede mønsteret efter.

Sy selv en super simpel sommertop

Selv om Sofie og jeg har ens toppe, så bruger vi den ikke lige samme dag, det er jeg ikke rigtig til, selv om Sofie mener at det da lige som må være meningen *hi hi*

DIY på sommertoppen….

Og nu har jeg jo skrevet at toppen er nem at sy, og det helt rigtig ville nok være mest rigtig at lave en DIY til jer, så I selv kunne komme i gang. MEN det gør jeg ikke, i stedet for så synes jeg I skal smutte over på Sygal.dk, lige her. Hun har nemlig den fineste vejledning liggende på en sommertop som min 🙂

Sy selv en super simpel sommertop

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg