Haven. Papir og tapet...

Ugen der gak…

I tirsdag var min mand og jeg samt lille Sofiemusen en tur i Haderslev. Jeg var egentlig på udkig efter et par bukser til en fødselsdag som vi skal til på lørdag hhos min mormor og hendes ven. Men som så mange gange før fandt jeg ikke lige dem som det skulle være. Til gengæld fandt jeg en masse andet… I Tiger fandt jeg disse søde servietter, som jeg ikke kunne stå for. Tror de skal bruges til decupage engang. Købte også de små muffins, som er magneter, men de kan sagten stå også, og så passer de perfekt ind i pigernes sættekasser. Papir-figurerne skal bruges til nogle kort, da jeg har noget papir som de passer perfekt til. Nu er det bare om at komme igang. Vi fik også købt et par fødselsdagsgaver.

I dag har vejret jo været så skøøønt… Sofie fik sin første tur på sansegyngen, og det var en succes. Jeg mere den gyngede, jo mere grinte hun. Så dejligt. Jeg elsker når hun kluk-griner :o)

LEGEHUSET!

Så er legehuset endelig blevet færdigt. Efter 3 gange hvid maling og lidt sort, så er det bare blevet så hyggeligt. I det lille skab på væggen, har jeg tapeseret bagbeklædningen med noget prikket papir. Og i vinduet hænger små træsommerfugle, som jeg fandt i SuperBrugsen til en 10 for 12 stk. i gul og grøn. Så er der også kommet nyt gulv på. Noget vinyl som ligner mørke klinker.


Møblerne er også kommet på plads. Det lille komfur, er malet på et lille bord vi arvede fra Carstens bedsteforældre, for et par år siden. Skuffen under komfuret er også blevet beklædt med lidt tapet og papir. Bord/bænkesættet har også fået noget hvid maling, og så har jeg syet hynder til i Marimekko voksdug. Hjørnebordet har også mødt den hvide pensel og fået et par blomster wall-stickers på (nok lidt svært at se på billedet). 2 store gummispande gør det nemt at rydde ;o).

I morgen holder vi så “indvielse” af legehuset. Der kommer lidt familie og børn forbi. Håber virkelig også at vores egne synes godt om det.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • LaChris

  Hejsa Lena. Tak for kommentaren på min blog…det er altid skønt med nye læsere ;O) Din blog er også super hyggelig. Sikken nogle kære unger du har dér. Og så kan jeg se, at du også er vild med at bage og pynte cupcakes..og at du også bruger formene fra Dr. Ötcker…der er bare gode! Ha en dejlig søndag.

 • LaChris

  Hejsa Lena. Tak for kommentaren på min blog…det er altid skønt med nye læsere ;O) Din blog er også super hyggelig. Sikken nogle kære unger du har dér. Og så kan jeg se, at du også er vild med at bage og pynte cupcakes..og at du også bruger formene fra Dr. Ötcker…der er bare gode! Ha en dejlig søndag.

 • LaChris

  Hejsa Lena. Tak for kommentaren på min blog…det er altid skønt med nye læsere ;O) Din blog er også super hyggelig. Sikken nogle kære unger du har dér. Og så kan jeg se, at du også er vild med at bage og pynte cupcakes..og at du også bruger formene fra Dr. Ötcker…der er bare gode! Ha en dejlig søndag.

 • LaChris

  Hejsa Lena. Tak for kommentaren på min blog…det er altid skønt med nye læsere ;O) Din blog er også super hyggelig. Sikken nogle kære unger du har dér. Og så kan jeg se, at du også er vild med at bage og pynte cupcakes..og at du også bruger formene fra Dr. Ötcker…der er bare gode! Ha en dejlig søndag.

 • LaChris

  Hejsa Lena. Tak for kommentaren på min blog…det er altid skønt med nye læsere ;O) Din blog er også super hyggelig. Sikken nogle kære unger du har dér. Og så kan jeg se, at du også er vild med at bage og pynte cupcakes..og at du også bruger formene fra Dr. Ötcker…der er bare gode! Ha en dejlig søndag.

Læg en besked

Lignende indlæg