Give Away

Vinderen af min give away…

Bedere sent end aldrig…
I går skulle jeg nemlig have udtrukket vinderen af min give away, sponsoret af LIME – din bolig.
Men jeg brugte dagen til et skønt blogtræf, men mere om det i morgen.
Tilbage til min give away.
Først vil jeg gerne takke alle jer som havde lyst til at deltage,
og velkommen til alle jer nye læsere. Så dejligt at I har lyst til at følge med 🙂
Og nu til det vigtigste…
(trommevirvel….!)

Skønneste Louise, som har bloggen her.
Stort TILLYKKE Louise, jeg glæder mig til at se hvad du får købt,
om det bliver cirkus plakaten, eller noget helt andet : )
Hvis du sender din adresse til mig, så sørger jeg for at du får dit gavekort tilsendt.
Endnu engang
TILLYKKE.

20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Pia (mum22boys)

  Mmmm, lækkert – vi har også haft mandens familie til brunch i dag, han fylder nemlig år på tirsdag. ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Mmmm, lækkert – vi har også haft mandens familie til brunch i dag, han fylder nemlig år på tirsdag. ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Mmmm, lækkert – vi har også haft mandens familie til brunch i dag, han fylder nemlig år på tirsdag. ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Mmmm, lækkert – vi har også haft mandens familie til brunch i dag, han fylder nemlig år på tirsdag. ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Mmmm, lækkert – vi har også haft mandens familie til brunch i dag, han fylder nemlig år på tirsdag. ;o)

 • 200procent by bebe

  Mums, hvor lækkert! Jeg elsker også rabarber! Tillykke med fødselsdagene til både dig og Sofie!!
  Kram!

 • 200procent by bebe

  Mums, hvor lækkert! Jeg elsker også rabarber! Tillykke med fødselsdagene til både dig og Sofie!!
  Kram!

 • 200procent by bebe

  Mums, hvor lækkert! Jeg elsker også rabarber! Tillykke med fødselsdagene til både dig og Sofie!!
  Kram!

 • 200procent by bebe

  Mums, hvor lækkert! Jeg elsker også rabarber! Tillykke med fødselsdagene til både dig og Sofie!!
  Kram!

 • 200procent by bebe

  Mums, hvor lækkert! Jeg elsker også rabarber! Tillykke med fødselsdagene til både dig og Sofie!!
  Kram!

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak for det Bianca. Du må igang med at prøve dem, det er mums :p

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak for det Bianca. Du må igang med at prøve dem, det er mums :p

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak for det Bianca. Du må igang med at prøve dem, det er mums :p

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak for det Bianca. Du må igang med at prøve dem, det er mums :p

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak for det Bianca. Du må igang med at prøve dem, det er mums :p

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

 • det ALLERBEDSTE...

  Jubiiii, det er jo mig!! Ihh altså, TUSIND tak sødeste Lena, hvor fantastisk! Har slet ikke fået blogget det jeg ville, og derfor ikke set vinderen af din skønne give away før nu! Hvor er jeg glad og heldig! Sender dig en mail med det samme! Kh. Louise

Læg en besked

Lignende indlæg