I morgen er det den internationale Vaffledag 2016.
Men vi har tyvstartet i dag, med en frokostvaffel.
Vi har påskeferie og jeg elsker når der er tid til at gøre noget ud af maden 🙂
Jeg havde en rest kogt ris og et kyllingebryst i køleskabet, så det var ret oplagt at få det brugt.
Vaflerne blev ret lækre, og ungerne synes det var fedt at de kunne spiser vafler til middagsmaden 🙂
Opskriften skal I ikke snydes for 🙂
Af denne portion fik jeg 7 vafler.
3 æg
1½ dl. mælk
1½ dl. hvedemel
6 spsk. kogt ris.
lidt spidskommen
½ tsk. karry
½ tsk bagepulver
salt
Pisk æg og mælk sammen først. Kom derefter de andre ingredienser i.
Jeg blandende det hele i blenderen, for at være sikker på at risene ikke klumpede.
Vaflerne bagte jeg i mit Tefal Snack Collektion vaffeljern,
hvor jeg brugte pladerne til belgiske vafler 🙂
indlægget er sponsoreret af Tefal, men ord, opskrift og billeder er mine egne.
Ingen kommentarer
ByFonna
Oh kære Lena, hvor dejligt med den gode nyhed. Kender godt de følelser og usikkerheden.
Tillykke til jer.
Og PS elsker den julesang;-)
ByFonna
Oh kære Lena, hvor dejligt med den gode nyhed. Kender godt de følelser og usikkerheden.
Tillykke til jer.
Og PS elsker den julesang;-)
ByFonna
Oh kære Lena, hvor dejligt med den gode nyhed. Kender godt de følelser og usikkerheden.
Tillykke til jer.
Og PS elsker den julesang;-)
ByFonna
Oh kære Lena, hvor dejligt med den gode nyhed. Kender godt de følelser og usikkerheden.
Tillykke til jer.
Og PS elsker den julesang;-)
ByFonna
Oh kære Lena, hvor dejligt med den gode nyhed. Kender godt de følelser og usikkerheden.
Tillykke til jer.
Og PS elsker den julesang;-)