By Warberg Gaver Hæklerier Kreativitet Min hobby...

Hæklet tæppe

Hæklet tæppe zigzag

Jeg ved godt at min blog har en undertitel der hedder “krea og Kage”, og at der måske ikke har været særligt meget krea her på de sidste. Men der er altså ikke fordi jeg sidder med hænderne i skødet og kun spiser kage 😉

Men noget af det jeg har syslet med på det seneste har været hemmeligt, da det skulle bruges til en barselsgave. Og da jeg ved at modtageren en gang imellem, pipper forbi bloggen, så skulle hun jo ikke se det her, før hun havde fået det.

Så jeg lover jer at der det næste stykke tid, nok skal komme noget mere krea, og ikke kun kage 😉

Noget af det jeg har fået lavet er dette fine hæklet tæppe, for ja! jeg synes faktisk det er blevet ret fint (f..k janteloven…).

Tæppet er nu blevet givet i barselsgave til min dejlige kollega som først i maj, blev mor til en lille fin pige. Og da hun og manden havde en dreng i forvejen, tænkte jeg at det var helt okay at gå ind på de tøsede farver.

Hæklet tæppe zigzag

Tæppet er hæklet i bomuldsgarn fra Hobbii, og opskriften på tæppet er fra Hübsch hækling.

Det var simpelthen så hyggeligt og afslappende at hækle tæppet, så jeg overvejer faktisk om jeg skal gå i gang med et mere, men på den anden side så har jeg faktisk også fundet et andet mønster som jeg gerne vil have prøvet af.

Og jeg ved også med mig selv at toeren godt nogen gange kan blive en “killer” for mig 😉

Hæklet tæppe zigzag

Jeg havde også syet et par savle smække til den lille prinsesse, de plejer at være et hit ved forældrene. Jeg syer dem i bomuldsstof og bruger sådan noget vådligger lagen til bagsiden. Sådan noget hvor der er plastik på den ene side og frotte´ på den anden. Jeg syer smækkene så plastikken ikke er synlig, men mellem forsiden og bagsiden. Det gør nemlig at selv om smækken bliver våde, så bliver barnet ikke våd på brystet 🙂 Smart ik´?

Ud over tæppet fik hun også en anden ting, men den får I lige i et andet indlæg 😉

Sommerferien er ikke helt over mig endnu, men børnene har ferie og er smuttet med mine forældre i sommerhus 🙂

Tænk lige hvor heldige vi er, at både vores børn og mine forældre, har lyst  og overskud til det. Ældste teenageren kommer dog hjem igen tirsdag, da hun har et arbejde der skal passes 🙂

1 kommentar

1 kommentar

  • Mette

    Jeg er den heldigste kollega Både moren og lille Julie er ekstremt glade for det smukke tæppe, intet bedre end hjemme kreeret lækre hæklet gaver med kærlig tanke bag og al den tid du har brugt ❤️ så taknemmelig og så lækkert

Læg en besked

Lignende indlæg