Bagværk By Warberg Opskrifter

Jordbærtærte – i en sundere udgave.

Annonce for GoodGood.

Jordbærtærte - i en sundere udgave...

Jeg har indgået et spændende samarbejde med GoodGood, som producere produkter der ikke er tilsat rafineret sukker, med i stedet for er sødet med udelukkende naturlige ingredienser og ingen kunstige sødemidler. Fælles for alle produkter er at de hovedsageligt er baseret på Stevia. Desuden er ingredienserne i nogle af deres produkter veganske og uden gluten. Vi lever ikke vegansk eller undgår gluten, og vi er hellere ikke på slankekur herhjemme, men derfor kan man jo sagtens spise både sukkerfrit, vegansk og glutenfrie produkter. 

En sundere jordbærtærte, der kan mætte den søde tand.

Nå vi nu er så glad for kage og søde sager herhjemme, så tiltaler det mig rigtig meget at det er muligt at få forskellige produkter der er sukkerfrie, men stadig kan “mætte” vores søde tand.

Og en kage med søde danske jordbær, er absolut en af favoritkagerne herhjemme. 

Jordbærtærte - i en sundere udgave...

Det første jeg  bl. a har testet fra Good Good er deres “Sweet like sugar“, som minder om helt alm. hvidt sukker, men som ikke er rafineret sukker. Det kan erstatte rafineret sukker, 1:1, i dine ynglings opskrifter, og gøre dem lidt sundere.

Det andet produkt er deres Choko Hazel, som skulle minde om alm. Nutella. Og det gør den :), faktisk smager den næsten bedre !!!, Konsistensen er også som Nutella. Vi er allerede mega fan af den 😉

Jeg har brugt begge produkter til at bage denne mega lækre jordbærtærte, som tilmed kan spises med god samvittighed 🙂 Hvem kan ikke lide det?

Har du også lyst til at prøve produkterne fra GoodGood?

For at I også kan få lov at prøve disse produkter og nogle af de andre produkter fra GoodGood, så har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer.

Så hvis du bruger koden “lena10” hos www.med24.dk, får du 10 % rabat på alle produkter fra GoodGood. Koden gælder fra i dag og frem til 23. juni 2020.

De produkter jeg har brugt i denne her tærte kan du finde her:

Sukkererstatning – https://bit.ly/2XVSYlj

Choco hazel – https://bit.ly/2YqbeCg

Jordbærtærte - i en sundere udgave...

Opskriften på denne her super lækre jordbærtærte – i en sundere udgave – får du lige her.

Kage med Choko Hazel

1 kommentar

1 kommentar

  • Sandra

    Hvor mange kcal indholdet den så??

Læg en besked

Lignende indlæg