Alt det andet... De skønne unger...

Livstegn!!!

Ja, det er ikke fordi der sker en masse her, eller det vil sige, der faktisk ret meget herhjemme. Den ene dag tager bare den anden, og alt hvad der hedder krea-tid/ blog-tid er blevet nedprioteret. Ikke fordig jeg har lyst til at gøre det, med det har været nødvendig… Jeg ville ellers meget hellere sidde bag skærmen og læse med hos andre krea-quinder eller selv være kreativ, end at ordne vasketøj, rydde op, smøre madpakker, stryge tøj osv., men der kommer desværre ikke nogen “Marie” og ordner det for mig… ØV. Nå, men idag har jeg købt noget nyt stof, + at min svigermor kom med en hel pose stoffer og derud over så har jeg været så heldig at vinde en give away hos hende her, og alle de lækre stoffer kom i tirsdags, så nu skal jeg igang igen, jeg må altså bare finde tiden til det.

Vi har lige holdt 1 års fødselsdag for de 2 piger i mødregr., desværre meldte 2 mødre + børn afbud, så det blev en lille fødselsdag, men ret hyggelig :o)
Sofie er blevet noget mere sikker på benene og kan nu tage omkring 8 skridt, hvis hun bare tager det stille og roligt.
Det var lige et lille livstegn herfra :o), desværre ved jeg at de næste dage, heller ikke byder på krea-tid og blogging, for jeg skal på arbejde i mange mange mange timer…

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg