Alt det andet... De skønne unger... Haven.

Venindebesøg og fodboldforældre.

Så er weekenden snart forbi, og der har været nok at se til. I går var vi på besøg hos en dejlig veninde. Hun og hendes mand har også 3 skønne børn. Karen som er deres yngste og vores Sofie er på samme alder, kun 4 mdr. til forskel. De to små hyggede sig sammen på græsset, mens vores de to store og deres store pige legede sammen. Knægten på 3 var nemlig stukket af sammen onklen ud på marken i en stor traktor, for at slette græs (tror jeg nok det hedder…). Ja, de bor altså på landet, så det var heller ikke så meget vi så til manden i huset. Vi endte med at blive og spise aftensmad sammen med dem. Så det var en rigtig hyggelig dag, som vi desværre har alt for få af sammen med dem, men hvem kender ikke det….?
(Karen og Sofie i græsset)
Casper er jo begyndt at spille fodbold (til hans fars store glæde ;o) ), og han kan faktisk godt lide det. Dog er bedste nok at stå på mål, for så skal mand jo ikke løbe så meget ;o). Igår formiddags var han så ude og spille hans første kamp. Og da det var et lille stævne, fik de alle en medalje med hjem, så det var stort. I formiddags var han afsted igen, og her var hele familien taget med. Det var sjovt at se de små knægte spille, de gik rigtig meget op i det, men blev heldigvis ikke sure når det andet hold scorede. Men som jeg nok havde hørt, så plejede forældrene at gå lige så meget op i det, hvis ikke mere. Og det passede… synes dog ikke der var nogen som var meget slemme (jeg er dog nok nødt til at indrømme at jeg vidst også kom til at leve mig ind i kampen…)
Mens Sofie lige tog en lille lur her over middag i dag fik jeg endelig ærteblomsterne plantet ud. Jeg har haft den til forspirring i udestuen, og de har faktisk været klar noget tid, men jeg har bare ikke lige haft tiden til at få det gjort. Men nu er det gjort, dejligt!

Det er super lækkert med det skønne vejr, men desværre bliver det så ikke til en masse kreative ting, selv om det trækker i mig, at sidde ved symaskinen igen. Så jeg håber at kunne putte børnene i god tid i aften, og at jeg så lige kunne få klippet noget stof til div. ting. Og så har jeg sat mig for at i morgen formiddag, skal symaskinen og jeg på overarbejde. Over middag skal jeg nemlig en tur til frisøren…

Nyd resten af weekenden derude…

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg