Bagværk By Warberg Opskrifter

Luxus citronkager – saftige, søde og syrlige.

Reklame for Dr. Oetker

Luxus citronkager - saftige, søde og syrlige

I samarbejde med Dr. Oetker, har jeg fået lov til at teste deres nye produkter – Icing & frosting med smag.

Icing og frosting findes i 3 forskellige varianter: Juicy Lemon, Berry Fantasy og Choko Dream. Produktet er en pulver med smag, som kan bruges på flere forskellige måder. Det kan kommes i en kage for at give smag, blandes med vand for at lave en glasur/ icing eller blandes med smør og flødeost til en frosting.

Det er super nemt og SÅ smart! – selv børn kan være med her 😉

Luxus citronkager - saftige, søde og syrlige

Som nævnt i dette indlæg, er min plan at få ryddet godt op i min fryser, og da jeg fandt en rest marcipan med kokos fra Odense marcipan, tænkte jeg at det skulle bruges i en kage.

Og sammen med den nye Juicy Lemon fra Dr.Oetker, fik jeg bagt disse små luxus citronkager.

De minder en hel del om en citronmåne, men med en ekstra lækker smag af marcipan og kokos.

Anderledes citronmåner

Glasuren oven på kagerne er lavet af resten af Juicy Lemon icing og frosting, som også er i kagen.

Og tjek lige, hvilken flot gul farve den har. Og desuden er smagen virkelig lækker og ikke kunstig.

Anderledes citronmåner

Til opskriften på disse luxus citronkager, har jeg taget udgangspunkt i Dr. Oetkers opskrift på nemme citronmåner, som findes lige her.

Men I får lige min udgave her:

Luxus citronkager - saftig, sød og syrlig

Kategori: Bagværk, By Warberg, Opskrifter

12 personer

Luxus citronkager - saftig, sød og syrlig

Ingredienser

  • 150 g blødt smør
  • ½ pose Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting (115 g)
  • 2 æg str. M/L
  • 130 g hvedemel
  • 2 tsk. Vaniljesukker med bourbon vanilje
  • 1 ½ tsk. Bagepulver
  • ¾ dl letmælk
  • 100 g. revet marcipan med kokos

Instruktioner

  1. Pisk smør og en halv pose Juicy Lemon Icing & Frosting sammen, til den er blød og luftig (2-3 minutter).
  2. Kom den revne marcipan i dejen.
  3. Tilsæt æggene og pisk godt, til massen er samlet.
  4. I en anden skål blandes hvedemel, vaniljesukker og bagepulver sammen. Sigt det i smørblandingen.
  5. Tilsæt mælk og rør alle ingredienserne godt sammen.
  6. Kom dejen i 12 små forme eller store muffinsforme.
  7. Bages ved 180 g. i ca. 20 min.
  8. Lad kagerne køle helt af inden de pyntes med glasur.
    Glasur
  1. Vand og icingpulver røres sammen til en lind glasur. Er den for tyk, så kom et par dråber vand mere i. Den skal kunne sprøjtes ud på kagen.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg