Alt det andet... De skønne unger... Haven.

Påskeharen og andre påskesysler

 
Der har været en lille påskehare, og den har lagt et æg….
 
 
…men jeg ved ikke hvor den har lagt det, for den har ikke sagt det…
 

Ja, igår skulle børnene jo ud og lede efter påskeæg i haven. Men da vejret ikke lige viste sig fra sin bedste side, og vand og chokolade ikke passer ret godt sammen, ja så havde påskeharen ikke gemt sine æg rundt i haven, som han plejer. Børnene havde kigget ud af vinduet flere gangen inden eftersøgningen gik igang, og kunne ikke forstå at de ikke kunne se nogle æg. Men vi fandt dem, godt gemt inde i hjørnet af legehuset i en lille rede.

Jeg har også fået lavet et par små kasser til karse, så nu er det sået, og om et par dage kan vi forhåbentlig nyde et stykke rugbrød med æg, tomat og hjemmedyrket karse.

I påsken har jeg også fået lavet en ny opslagstavle. Den har været i mine tanker ret længe, og nu er den endelig blevet virkelig. Den er lavet af en plexiglasplade, et par wall-stickers, og en masse elastik. Pladen måtte godt havde været lidt tykkere, men det må blive en anden gang.

Ellers er påsken gået med besøg hos bedsteforældre på begge sider. Besøg af kusiner m. fl., og så har jeg også fået malet legehuset første gang indvendigt. Håber på at jeg når resten idag, men nu må vi se. Det kunne være dejligt, hvis vi kunne holde “indvielse” af legehuset næste weekend.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg