Hvor er det vildt at det her skønne sommervejr bare fortsætter, det er næsten ikke til at forstå, når man tænker på sidste års sommer…
Vores weekend er gået med både efterkonfirmation, hygge og afslapning. Lørdag aften var begge teenager “ude af huset”, så vi besluttede os for at hoppe i bilen, og tage en tur til Rømø, for at spise aftensmad og gå en tur på stranden. Bare min mand, mindste prinsessen og jeg.
Hold nu op det var skønt. Vi lod skoene blive i bilen og soppede langs vandkanten. Til trods for at jeg overhovedet ikke er den store bade, når det kommer til hav og swimmingpools, så nød jeg virkelig at går i det lune vand. For ja, det var faktisk slet ikke koldt.
Det er sjældent at vi er afsted kun os 3, Så Sofie nød i den grad at det kun var hende og os. I hvert fald sagde hun da vi kom hjem, at det havde været en rigtig god aften. På søndag skal vi faktisk afsted igen kun os 3, men mere om det en anden dag 😉
Sommermad skal være nemt og lækkert.
Det var ikke kun dejligt at gå en tur på stranden, det var også fedt ikke at skulle lave aftensmad for en enkelt gangs skyld. Jeg kan rigtig godt lide både at bage og lave mad, men må indrømme at her i sommervarmen er min appetit bare ikke så stor, og derfor er lysten til at lave mad der heller ikke. Jeg kunne leve af koldskål, meeeen der siger min mand fra – jeg forstår det ikke!!! 😉
Men når jeg nu skal lave noget (andet end koldskål), så skal det være både nemt og let.
Så her til aften fik vi stegt svinemørbrad, med tomater og mozzarella i fad. Det er en rigtig sommerret, nemt og lækkert. Opskriften kommer nederst på siden.
Vi fik squashpasta og basilikumpesto til, og da jeg havde en rest frisk pasta i køleskabet fik børnene det til.
Svinemørbrad med tomater og mozzarella
Ingredienser
- 2 hele svinemørbrad
- 500 g cerrytomater
- 250 g mini mozzarellakugler
- salt og peber
- frisk basillikun
Sådan gør du
Puds svinemørbraden fri fra sener og hinder
Skær mørbraden ud i skiver på 2 cm.
Tænd oven på 200 g. ( ikke varmluft)
Steg dem på en pande og krydr med salt og peber.
Kom de stegte mørbrad i e ildfast fad.
Skyl tomaterne og halvere dem
Kom tomaterne og mozzarellaen oven på mørbraden
Fadet kommes i ovnen i ca. 10-15 min. indtil osten er smeltet.
Servere straks 🙂
Squashspaghetti
Ingredienser
- 1 stk Squash
- Vand
Sådan gør du
Vask squashen og riv den i lange strimler med en julienne skræller
- Jeg bruger sådan en som på billedet her, den kan bl.a andet købet her
Ingen kommentarer