By Warberg Fashion Kjole Kreaweekend

Zig-Zag

Til vores femte kreaweekend i pinsen,
fik jeg syet mig endnu en kjole.
og for mig er den faktisk lidt vovet, da store mønstre slet ikke er mig.
 
Men sjovt nok er jeg vildt glad for denne.

 
Stoffet er endnu engang fra Stofdepotet – en lækker jersey.
Og Rikke har den også i andre farver…
Så måske jeg skulle sy endnu en…

 
Mønsteret på kjolen er fra Burda 02/2013, men oprindeligt med rynk ved ærmerne.
Så jeg har ændret den hist og her.
Og synes faktisk den sidder rigtig godt 🙂
 
Sidder faktisk lige og tænker på, at jeg måske skulle prøve at lave en bluse i det mønster…
bum bum….
 
 
Skøn tirsdag til jer.

55 Kommentarer

55 Kommentarer

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Heidi

  Jeg syntes også det er rigtig koldt om morgnen og har tit stor trøje på. Min dreng Casper har allerede har sin varme jakke på et par gange i børnehaven, syntes altså at nogen dage er det lige koldt nok til kun at have en fleece på.
  Hvor er det nogle lækre jakker og flyverdragt, kan sagtens forstå at du glæder dig.
  Knus fra Heidi

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • Pustetrolden

  Jeg synes vejret er en finurlig størrelse for tiden. Koldt om morgenen og ret lunt om eftermiddagen. Så er det svært at finde ud af hvad børnene skal have på.
  Min Emma fik den samme Danefæ jakke sidste år og den passer stadig, så den kommervi brug i år igen.
  Vi har været rigtig glade for den. Jakken har været suppleret op med en flyverdragt ligesom hos jer.

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • camilla staack

  Sikke lækre brugte sager du har fået skaffet til huse! Kan så afsløre at jeg ikke rigtig kommer udenfor fra morgenstunden (andet end de 2 mtr. Til affaldscontaineren med brugte bleer!) så det kom noget bag på mig, da min mand den anden dag, ville have handsker på, da han og Nanna cyklede afsted! Faktisk synes jeg stadig det er "varmt" og har sjældent mere end cardigan på….. Og helst sandaler….. Mine fødder er SÅ varme i strømper og lukkede sko!

 • Pia (KreativePips)

  Den er bare SÅ flot til dig. kh Pia

 • Pia (KreativePips)

  Den er bare SÅ flot til dig. kh Pia

 • Pia (KreativePips)

  Den er bare SÅ flot til dig. kh Pia

 • Pia (KreativePips)

  Den er bare SÅ flot til dig. kh Pia

 • Pia (KreativePips)

  Den er bare SÅ flot til dig. kh Pia

 • Tina/ Ms. Knit

  Virkelig virkelig flot! – og ja du skal da helt sikkert lave flere kjoler og bluser i det mønster – det sidder så godt på dig:)

 • Tina/ Ms. Knit

  Virkelig virkelig flot! – og ja du skal da helt sikkert lave flere kjoler og bluser i det mønster – det sidder så godt på dig:)

 • Tina/ Ms. Knit

  Virkelig virkelig flot! – og ja du skal da helt sikkert lave flere kjoler og bluser i det mønster – det sidder så godt på dig:)

 • Tina/ Ms. Knit

  Virkelig virkelig flot! – og ja du skal da helt sikkert lave flere kjoler og bluser i det mønster – det sidder så godt på dig:)

 • Tina/ Ms. Knit

  Virkelig virkelig flot! – og ja du skal da helt sikkert lave flere kjoler og bluser i det mønster – det sidder så godt på dig:)

 • Pia (mum22boys)

  Den er så god til dig! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Den er så god til dig! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Den er så god til dig! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Den er så god til dig! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Den er så god til dig! ;o)

 • ByFonna

  Den er super smart.-)

 • ByFonna

  Den er super smart.-)

 • ByFonna

  Den er super smart.-)

 • ByFonna

  Den er super smart.-)

 • ByFonna

  Den er super smart.-)

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tusind tak søde Pia, ja jeg må have fat i mere stof *hi hi*

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tusind tak søde Pia, ja jeg må have fat i mere stof *hi hi*

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tusind tak søde Pia, ja jeg må have fat i mere stof *hi hi*

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tusind tak søde Pia, ja jeg må have fat i mere stof *hi hi*

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tusind tak søde Pia, ja jeg må have fat i mere stof *hi hi*

 • Albertemor

  Den er så fed og du kan jo bærer de striber:-)

 • Albertemor

  Den er så fed og du kan jo bærer de striber:-)

 • Albertemor

  Den er så fed og du kan jo bærer de striber:-)

 • Albertemor

  Den er så fed og du kan jo bærer de striber:-)

 • Albertemor

  Den er så fed og du kan jo bærer de striber:-)

 • Mette B

  Sikke en fin kjole – den klæder dig rigtig godt:)

 • Mette B

  Sikke en fin kjole – den klæder dig rigtig godt:)

 • Mette B

  Sikke en fin kjole – den klæder dig rigtig godt:)

 • Mette B

  Sikke en fin kjole – den klæder dig rigtig godt:)

 • Mette B

  Sikke en fin kjole – den klæder dig rigtig godt:)

 • Christina

  fantastisk fin kjole! Har fundet din blog gennem online blogtræf, glæder mig til at følge med fremover

 • Christina

  fantastisk fin kjole! Har fundet din blog gennem online blogtræf, glæder mig til at følge med fremover

 • Christina

  fantastisk fin kjole! Har fundet din blog gennem online blogtræf, glæder mig til at følge med fremover

 • Christina

  fantastisk fin kjole! Har fundet din blog gennem online blogtræf, glæder mig til at følge med fremover

 • Christina

  fantastisk fin kjole! Har fundet din blog gennem online blogtræf, glæder mig til at følge med fremover

Læg en besked

Lignende indlæg