Bagværk Morgenmad Opskrifter

Go’morgen muffins…

Go ' morgen muffins...

Så kan jeg også skrive sommerferie på kalenderen ☀

Og på mandag pakker vi bilerne og tager i sommerhuset, som vi plejer, og heldigvis ser det ud til vejrguderne er med os.

Når vi er på ferie, så må jeg tilstå at jeg ikke gider bruge en masse tid i køkkenet, nej der skal være tid til at sove længe, slappe af og hygge.

Så vores morgenmad nogle af dagene plejer hvert år at bestå af disse go´morgen muffins, sammen med en stor skål blandet frugt. Ungerne elsker det.

Selv om der er groft mel og bananer i muffinsene (hedder det egentlig det i flertal??? 😳), så er der også en del sukker i. Men så længe vi kun spiser dem i ferierne og ikke hver dag, så går det nu nok – tænker jeg 😉

Go ' morgen muffins...

Opskriften på de lækreste go´morgen muffins:

Ca. 20 stk. alt efter hvor store forme man bruger 😊

Ingredienser:

  • 4 bananer
  • 4 æg
  • 3 dl sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 1/2 dl. olie
  • 2 spsk. flydende honning
  • 400 g. hvedemel
  • 200 g. grahamsmel
  • 4 tsk. bagepulver
  • 2 dl. kokosmel
  • 1/2 dl. knækkede rugkerner

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skæl bananerne og mos dem groft
  3. Tilsæt æg, sukker, salt, olie og honning og rør dejen sammen.
  4. sigt mel og bagepulver i bananblandingen og vend kokosmelet i.
  5. Kom dejen i muffinsformene.
  6. Drys med knækkede rugkerner.
  7. Bag dem i ovnen i ca. 20-23 min., til de er gyldne

Muffinsene kan sagtens fryses. Tag dem op om aftenen inden, og lun dem 10 sek. i microovnen inden servering, og de smager som nybagte. Servere en stor skål blandet frugt og bær til 😊.

Go ' morgen muffins...

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg