Alt det andet... Efterår... Ideér... Kreativitet Mærkedage

Halloweeeeeeen….

1516744070

I dag er det Halloween, og selv om børnene herhjemme ikke går rundt udklædte og stemmer dørklokker, og skriger “sjov eller ballade“, så kan vi jo godt pynte lidt op og gå lidt i halloween-humør.

For 2 år siden lavede Pia det fine halloween ophæng til mig og det kommer troligt op hvert år.

Jeg har også været i gang med at udhule græskar, men ikke til os selv, men til mit arbejde, så vi også der kunne være lidt med på halloween-showet. Og ja – gæt hvor jeg arbejder??? 😉 Vi har græskarene stående lige ude foran vinduet, så jeg kan se dem fra min arbejdsplads, og det har været fantastisk at se alle de folk der har lagt mærke til dem, og som er gået derfra med et smil om læben😊😊

I græskarene var der virkelig mange kerne, og da jeg ikke synes de skulle gå til spilde, er de blevet saltet og ristet, og bruges nu i salat og som snack.

1516744070
1516744070

Aftensmaden i dag, skulle selvfølgelig også have lidt med Halloween at gøre, så menuen stod på fyldte peberfrugter, forklædt som græskar.

🎃🎃🎃

1516744070
 

Og til sidst en udklædt Sofie, som i weekenden var til en Halloween-fødselsdagsfest, og så er det jo godt at storesøster gider hjælpe med til ansigtsmaling 😉

Happy halloween 🎃🎃🎃

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg