Bagværk Jul Opskrifter

Lucia dag…

Luciaboller

Luciaboller til morgenmad

Nu bæres lyset frem, stolt fra din krone...” Sådan har det helt sikkert lydt rigtigt smuk flere steder i bl.a skoler og børnehaver, hvor børnene har gået stolte, i en lang række, med et lys i hånden og sunget luciasangen.

Jeg har desværre ikke været så heldig at opleve det i år, men i stedet for, fik jeg ordnet madpakkerne i går aftes, og rørt en dej sammen, så jeg her til morgen kunne bage luciaboller til familien til morgenmad.

Da jeg gik ind for at vække Sofie, som den første, kunne jeg ikke dy mig for at tage et lys i hånden, og vække hende med luciasang (og nej jeg kan ikke synge *hi hi*), men heldigvis, synes hun det var hyggeligt, og var klar på at være med i mit lille lucia-“optog”. Så efterfølgende fik vi vækket både far og de 2 teenager,. Sidst nævnte synes dog absolut ikke det var den fedeste måde at blive vækket på *ha ha ha*

Luciabollerne blev heldigvis taget bedre imod, end min sang.

Koldthævede Luciaboller

Opskriften på de koldthævede luciabrød, har jeg fundet hos Valdemarsro, men deler også lige opskriften her:

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg