Shopping

“Shop og Sjov”

(Billederne er venligt lånt hos Vintage-kompagniet.dk)

 Tirsdag aften havde denne hjemmeside, noget som de kalder “Shop og Sjov”. Jeg var ikke rigtig klar over hvad det var, men sad klar ved computeren kl. 20, da det var der det skulle starte. Det viste sig at være et slags chat forum, med indehaverne af hjemmesiden og en masse andre købe-glade-kvinder. Der blev lagt tilbud på hjemmesiden, mens vi kiggede med og ind imellem var der nogle små konkurrencer. Jeg havde dog besluttet, at jeg kun skulle kigge, ikke købe…, men det går jo ikke altid som man regner med, for jeg gik simpelthen hen og vandt et gavekort på 75,- kr. til webshoppen, og så var jeg jo nødt til at købe noget, ikke…? Der var (og er stadig) bare så mange fine ting at vælge imellem, men fik da købt lidt forskelligt, og nu går jeg bare og glæder mig til at modtage varerne :o)


Smil fra

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg