By Warberg Interiør Jul Kreativitet Ler

Det sørme, det sandt, december…

1516744272

Så ramte vi december måned, og dermed også julemåneden. I fredags havde jeg fri fra arbejde, så jeg kunne få pyntet op i det lille hjem, og styr på lidt andre ting – ( You know – secrets )…😉

Så med julemusik i højtaleren, alle kasser med julepynt nede fra loftet, og rigeligt med frisk grønt fra have centeret, fik jeg styr på det meste af hjemmet, mens ungerne var i skole. Det var bare så hyggeligt at gå rundt og nusse med. MEN, hvorfor er det at jeg altid er sådan en tidsoptimist…?😳 ( Andre end mig der kender det…?😏) Den sidste time inden børnene kom hjem, suste jeg rundt for at blive færdig, så vi alle kunne hygge med æbleskiver til eftermiddagskaffen og bare nyde at vi nu havde weekend.

Jeg har i år valgt at få lidt blåt og grønt, ind sammen med det sort, hvide og grå vi har, for jeg må nok erkende at den røde farve kun er at finde på børnenes værelser, som rigtig gerne vil have pyntet op med nisser und alles…🎅

Og så er jeg simpelthen blevet beriget med ikke mindre end 2 pakkekalendere i år, en der skal åbnes hver dag og en adventskalender. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en pakkekalender, det er bare så hyggeligt. Og lige netop de her 2 i år, betyder bare ekstra meget, da de er fra et par veninder, som betyder rigtig meget for mig. Og at meget af det er hjemmelavet, gør det bare ekstra dejligt❤❤

 
Jeg har også selv været i gang med lidt julepynt. Nemlig lakridskonfekt i cernit. Små fine stykker, som nu hænger på mit lille juletræ i køkkenet. Faktisk fik jeg lavet en hel del af det, så der blev også lidt til min kollega, som heldigvis blev mega glad for det😊

Søndag fik vi tændt det første lys i adventsstagen, så nu er julemåneden rigtig skudt igang her i huset…

Det næste jeg skal have styr på er julebag, konfekt og de sidste gaver.

Er I andre ved at komme i julehumør?🎅🎄

1516744272
1516744272
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg